Szombat délután mi is előadunk PSZIESZTA online konferenciáján, ami a Kincseink címmel kínál háromnapos programot az érdeklődőknek. Azt fogjuk bemutatni, hogyan van jelen a pszichológiai tanácsadás műfaja a szakmai munkánkban, életutunkban.

A PSZIESZTA a Pécsi Tudományegyetem pszichológia szakos hallgatóinak szervezésében, 1996-ban létrejött rendezvény, amely a pszichológus hallgatóknak és a laikus érdeklődőknek is érthető, színes és tudományos előadások, valamint programok keretében szeretné bemutatni a pszichológia különböző területeit.

Célunk, hogy ezt fenntartsuk egy évente megrendezésre kerülő 3 napos rendezvény keretében, illetve az azt felvezető előadások képében.

A facebook esemény linkje ide kattintva érhető el.

📅Április 24-én ⏰16:30-tól kezdődően 🗣Weintraut Rita, Tóth Zsófi és Schell Gergely lesznek itt velük, hogy beavassanak minket a tanácsadói munka rejtelmeibe. 😊

 

“A pszichológiai tanácsadás a pszichológiai munka egy műfaja. De mit csináljunk, ha tanácsokat éppen nem osztogathatunk? Miben más ez, mint a terápia és a klinikai munka? Milyen élet- és karrierút vezet odáig, hogy tanácsadást végezzünk? Mi a helyzet a módszerspecifikus képzésekkel? Hogy kapcsolódik mindehhez a művészetterápia? Milyen az élet egy vidéki városban tanácsadóként? Az előadók saját tapasztalataikon keresztül mutatják be a tanácsadás műfaját. Életszagú előadás, megtörtént esetek.”

Schell Gergely
pszichológus

 

Vélemény, hozzászólás?