Csoportos tanácsadás Schell Gergely

Növelje csapata, dolgozói hatékonyságát! Segítse őket abban, hogy a munkavégzésük és a magánéletük is nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyen! Vegyenek részt tréning-foglalkozásainkon, és tanuljanak hasznos készségeket, képességeket szakpszichológustól!

10-20 fő számára ideális
A kiscsoportos módszer hatékony, minden résztvevő számára lehetőség van a megszólalásra, a gyakorlatokban való aktív részvételre.

6-8 óra időtartamban lebonyolítható
A dolgozók a munkaidejükben vehetnek részt a tréningen, így nincs szükség arra, hogy napokat töltsenek távol családjuktól.

Az Önök előadótermében is megtartható
A jól ismert céges környezet elegendő a képzéshez. A dolgozók így a megszokott munkakörnyezetben fejlődhetnek. Sem utazásra, sem további szervezésre nincs szükség.

  • Stresszkezelés-tréning: hogyan növeljük pszichológiai rugalmasságunkat és fizikai fittségünket? Mit tegyünk a munkahelyi és magánéleti feszültséggel? Hogyan relaxáljunk? Miben segítheti a mindannapjainkat a meditáció módszere? Mit jelent a személyes és szakmai öngondoskodás?
  • Kommunikációs tréning: mit tehetünk, hogy jobban kezeljük a nehéz helyzeteket? Hogyan működjünk együtt hatékonyan másokkal? Mit látnak belőlünk a kollégáink, és mit látunk belőlük mi? Melyik a megfelelő mondat ahhoz, hogy sikeres legyen a csapatunk?
  • Meditációs (mindfulness) tréning: a hatékony és népszerű meditációs módszer tanulható, és önállóan is gyakorolható. Segítségével a dolgozók jelenlét-érzése megnő, ezen keresztül teljesítményük is optimálisabbá válik.

Csoportos és képzési lehetőségeinkről érdeklődjön a Kapcsolat oldalon.

Trening Szekszard Tolna megye ajanlat Schell Gergely pszichologus 01

Trening Szekszard Tolna megye ajanlat Schell Gergely pszichologus 02