Kérem, vegye figyelembe, hogy nyilvános szereplést, előadást, workshopot csak az alábbi feltételekkel vállalok:

■ A részleteket írásban egyeztetjük egymással.
■ Tájékoztatást kapok a következőkről: a program műfaja (előadás, egyetemi kurzus, workshop stb.), célcsoport, időkeretek, helyszín, várható létszám, lehetséges időpontok, a programra szánt tiszteletdíj összege, vidéki helyszín esetén útiköltséggel kapcsolatos lehetőségek.
■ Csak reális mennyiségű egyeztetéssel, adminisztrációval jár együtt a program, csak minimális kapcsolódó feladat merül fel az én oldalamon.
■ Elsősorban a felkérő foglalkozik a program marketingjével, megjeleníti a beharangozót, az eseményt a saját felületein (facebook oldal, honlap stb.), lehetőségeihez mérten tájékoztatja a helyi és az országos sajtót a programról.
■ A program közben a felkérő jó minőségű fényképfelvétel(eke)t készít, amit (amennyiben azt egyéb, pl. személyiségi jogi) szempont nem akadályozza, megoszt a saját online felületein, és számomra is eljuttat.
■ A megbízással kapcsolatban minden a törvényeknek, a szakmai etikának és a demokratikus működésnek megfelelően zajlik.
■ Közbeszerzési pályázattal kapcsolatban ne keressenek, ajánlatot csak a saját szerepléseimhez készítek.

■ A munka díjazását (ha volt) legfeljebb — a teljesítés után — 30 napon belül átutalással kifizetik.

Továbbá kérem számoljon vele, hogy a munkatevékenységem jellege miatt nincs lehetőségem rövid határidőn belül (“sürgős”, “azonnal”, “fontos”) megválaszolni üzeneteit és telefonhívásait.

Bízom benne, hogy elégedettek leszünk az együttműködéssel,

Schell Gergely
pszichológus

Fotó: kepmas.hu