Mindannyian azt szeretnénk, ha csapatunk sikerre jutna. A teamcoaching eszköztára, az érzelmi intelligencia fejlesztése, a reziliencia (rugalmas ellenállóképesség) növelése segít abban, hogy minden energiánkat a megoldás megtalálására fordítsuk. A panaszkodás és a problémákkal való foglalkozás helyett a a kiutat keressük. Ha az erősségekre helyezzük a hangsúlyt, elérhetjük a változást. A pozitív tapasztalat pedig motiválttá tesz.

Bármilyen csapatról legyen szó, érdemes külső szakembert bevonni a folyamatok serkentésébe.

A pszichológia, a közgazdaságtan és az IT határterületein mozgunk.

A generációváltásban rejlő problémák és lehetőségek, a technológiai lemaradás és lépéstartás, a közösségi média és az időmenedzsment témái mentén is örömmel dolgozunk.

Munkánk során hangsúlyozzuk az online jelenlét fontosságát, támogatjuk – és tanítjuk –  a social media felületein való tartalomgyártást és kommunikációt.

A célokat mindig a megrendelővel együtt tűzzük ki, folyamatokban gondolkodunk, és nem merev trénerszerepből, hanem együttműködő társként dolgozunk.

Ajánlatunkért írjon emailt a Kapcsolat oldalon!

Kulcsszavak: csapatfejlesztés, csapatépítés, tréning, tréner, coaching, csapatépítő, céges csapatépítés, munkahelyi csapatépítés, Tolna megye, Szekszárd, team-building