Üdvözlöm!

Schell Gergely vagyok, pszichológus és családterapeuta. Egy évtizede dolgozom pszichológusként, hat éve pedig a rendszerszemléletű családterápiában. A pszichológiai tanácsadás területén szakvizsgával rendelkezem. A szakmám számos területén volt lehetőségem gyakorlatot szerezni, pszichológiai eszköztáramat bővíteni. Dolgoztam általános iskolában, gimnáziumban és szakközépiskolában, ahol a szülők, a pedagógusok és a gyerekek szempontjait segítettem egyeztetni egymással. Oktatóként több egyetem hallgatóit képeztem arra, hogyan legyenek pszichológusok. Rendvédelmi dolgozóknak tartottam krízisfeldolgozó csoportokat, mentősöket, tűzoltókat, rendőröket és kommandósokat tanítottam meg relaxálni, meditálni. Multis szervezeti környezetben egészségfejlesztő workshopokat tartok. Egyéni magánellátásban sokaknak segítettem már rendezni párkapcsolatukat, szüleikkel való viszonyukat, munkahelyi kiégésüket. A Thyris Pszichoterápiás Központban fogadom klienseimet.

Schell Gergely mindfulness meditacio pannonhalmi szemle tillmann ja nacsinak gergely andras fehervary jako hardy julia
A képek kattintásra megnőnek.

Az utóbbi években a figyelmem egyre inkább a traumatudatos, traumainformált megközelítések felé fordult. Az EMDR nevű traumaterápiás módszerben képződöm. A traumákról és a testre való fókuszálást is segítő mindfulnessről tanulmányaim jelennek meg. Ezen felül számos területen vettem részt képzéseken, például érzelemfókuszú terápia, tapasztalati tanulás és élményalapú terápiák, interkulturális oktatói kiképzés. Magam is tartok rendszeresen előadásokat, workshopokat szakmai konferenciákon, fesztiválokon pszichológiai, családterápiás és meditációs témákban.

A munkám során több pszichológiai, pszichoterápiás és családterápiás irányzat eszköztárát használom, ami sokat segít a személyre szabott segítésben. A személyközpontú segítő beszélgetést gazdagítja a traumaszempontú megközelítés, az érzelemfókuszú terápiás tudás, és a folyamatos képződés, önképzés során szerzett újabb ismeretek.

Olyan felnőttek jelentkezését várom, akik aktuális életvezetési, munkahelyi elakadásokkal, problémákkal küzdenek, és szeretnének az életük valamely területén jobban funkcionálni.

Kérem, a további információkért olvassa el a honlapom további oldalait is. A fenti menüsávban találja az Ön számára fontos információkat.

Schell Gergely
tanácsadó szakpszichológus,
pár- és családterapeuta

Vélemény, hozzászólás?